KUVENDI I STUDIMEVE SHQIPTARE " RRËNJET TONA " ( Vidio : Pjeset ,I.II.III.IV )

Valutazione attuale:  / 1
ScarsoOttimo 

Nga Kol   Marku

"VAZHDIMËSIA HISTORIKO-GJUHËSORE DHE ETNOKULTURORE E SHQIPTARËVE PËRMES MIJËVJEÇARVE"

Në këtë publikim do të shikoni një vidio-kronikë (dokumentare) pjesa e PARË të DYTË të TRETË dhe të KATERT realizuar nga ana ime për një aktivitet shumë të rëndëshem: KUVENDI I STUDIMEVE SHQIPTARE me temen: "VAZHDIMËSIA

HISTORIKO-GJUHËSORE DHE ETNOKULTURORE E SHQIPTARËVE PËRMES MIJËVJEÇARVE" ORGANIZAR NGA QËNDRA KOMBËTARE "RRENJET TONA".Ky aktivitet u realizua në Tiranë (Muzeu Kombëtar) nga dt 8-11.05.2019. (Shenim: Jeni të lutur që përhapeni sa më shumë të jetë e mundur, që të mësohen ato të verteta të pa thëna deri më tani, për gjuhën dhe historiografinë shqiptare). Për më teper mund të ndiçni vidiot nga You Tube. Ju faleminderit për mirkuptimin !

 

 

Nga You Tube: Vidio, Pjesa e  PARE. 

 

Nga You Tube: Vidio, Pjesa e  DYTE. 

 

Nga You Tube: Vidio, Pjesa e  TRETE.

 

Nga You Tube: Vidio, Pjesa e  KETERT