Botohët drama e parë dhe njëkohësisht e 14-ta veper e shkrimtarit Brahim AVDYLI

Valutazione attuale:  / 1

Nga Shpejtim Dervish Hana

Këtyre ditëve është botuar drama e parë dhe e 14-ta vepër e përgjithshme e shkrimtarit Brahim AVDYLI.

Drama e vetme e tij, "VETËVRASJA E NJË POETI", është botuar nga Shoqata e Intelektualëve "JAKOVA" nga GJAKOVA, në Nëntor të vitit 2013. Shoqata e Intelektualëve "Jakova" në Gjakovë, e cila e ka redaktuar veprën nga Muhamet Rogova, ka bërë një punë të madhe në botimin e veprës së shkrimtarit Brahim Ibish AVDYLIT, e cila është një dramë, por mjaft e gjërë me përmbajtjen e saj.

Lexo

Njoftim per deklarimin e reditit 5 per 1000 ne favor te shoqates Acas Skanderbeg Spoleto ( Pg) Itali

Valutazione attuale:  / 1

Nje kerkese legjitime drejtuar bashkatdhetareve me banim ne Itali !

Te nderuar  bashkeatdhetare me banim ne Itali !  ( Nje artikull qe  ripublikohet çdo Vit ) 

Jeni te lutur qe te ndihmoni shoqaten " Acas Skanderbeg " Spoleto ( Pg) Itali, duke kontribuar drejt per se drejti nepermjet denunces se reditit ku vlera 5 per 1000 ose 5/1000 eshte nje e drejte qe buron nga ligjislacioni Italjan e cila dhe nese nuk i referohesh askujt, entet ku behet denuncia e reditit e kalojne vete atje ku duan ata.  ( Kliko mbi foto per ta ZMADHUAR )

Lexo