Fahri Xharra: "E vërteta historike - Shqiptarët ortodoks të Maqedonisë"

Valutazione attuale:  / 2

Per te lexuar kliko mbi figuren (Kopertine e librit) 

Lahuta e malsise: At Gjergj Fishta

Valutazione attuale:  / 3

Kliko  mbi kopertinen dhe  lexo librin

Lahuta e Malsise e At Gjergj Fishtes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhuratë për lexuesit e www.besiana.d e Shefqet Cakiqi Llapashtica

Njihuni me fjalorin Arberisht- Italisht ( Enrico Ferraro ) !

Valutazione attuale:  / 1

Njihuni me fjalorin    Arberisht-Italisht   

Klikoni siper kopertines dhe ju hapet Linku

 

 

  

 

 

 

 

 

 

(    Burimi: www.scribd.com          )

Mund te lexoni librat e-book te Skender Hushit !

Valutazione attuale:  / 2

MUND TE KLIKONI  MBI FOTO PER TE HAPUR LEXIMIN  E LIBRIT

 

 

  

Dhimiter Kamarda: Gramatika e gjuhes Shqipe ( e Book ne Italisht )

Valutazione attuale:  / 2