Nje kenge qe na pasqyron nje histori 600 vjeçare !

Valutazione attuale:  / 1

 

 

Shih vidio te ndryshme me tematike te atdhedashurise dhe mallit per vendlindjen

Valutazione attuale:  / 1

 

Ne kete  ze mund te shihni vidio te ndryshme  me nje tematike  te pergjithshme ku perfshihen  kenge nga te gjitha trevat etnike pa perjashtim  ne te cilat pasqyrohet malli i shqipareve per vendin e tyre te dashur Shqiperine Nene"

Shih vidio