Vlersime per Sitin "Acas Skanderbeg"

Valutazione attuale:  / 5

VLERSIMI I  SITIT 

Ky sit  i shoqates  "Acas Skanderbeg" ka  bere tre vite i  cili  funksionon, duke bere publikime  te temave  te ndryshme me permbajtjen e te cilave jeni njohur ne vazhdimsi gjate leximeve qe keni bere. Dua t'u informoje se ne kete trevjeçare, ky sit ka patur dhe vlersimet e tij  nga qendra te vlersimit te siteve te ndryshme per katogorine qe ben pjese. Nga  qendra e vlersimit te siteve;  u bejme me dije se nga VEB (S)TATS DOMAIN, siti jone eshte vlersuar dhe radhitur ne vendin e 511, (ndermjet  30 miljon siteve /ME TE LEXUAR/   te tjera ne bote) qe i perkasin kesaj   kategorie. 

Te nderuar lexues ky  eshte nje vlersim  i kenaqeshm,  persa i perket aktivitetit te ketij siti.  Vlersimi dhe arritja e keti rrezultati natyrisht qe eshte vlersimi dhe kontributi i te gjithe  stafit operativ qe me shkrimet e  kane bere te lexueshem dhe interesant kete sit, por dua te permend dhe  kontributin e ç'muar te vete lexueseve  te cilet i jane rikthyer disa here per ta rilexuar dhe perhapur shkrimet e ketej siti.  Ne kete perjudhe  trevjeçare,  dua te falenderoj te gjithe ato pesona qe kontribuan  me shkrimet e tyre  qe ky sit te vlersohet si i frekuenuar dhe i suksesshem ne kategorine e tij. (Figura,Nr-1,2, eshte vlersimi i sitit nga Webstats Domain).

Une ne cilesine e  administratorit te ketij siti dua te falenderoj per kontributin e dhene te gjitha  ato autore artikujsh te cilat kane dhene ndihmesen e tyre per kete perjudhe, duke kujtuar ato te paret te cilat i kam permendur ne njevjetorin e sitit; si dhe ato me te rinjet emrat e tyre do te gjeni si autore ne çdo shkrimi, deri ne publikimet me te fundit,  pa qene nevoja qe ti ritheksoj. Gjithashtu falenderoj dhe te gjithe  ato persona te jashtem qe nepermjet (face-book-ut)  te cilat kane kontribuar ne  pelqimin dhe perhapjen e artikujve te ketij siti.

Nje falenderimi takon  dhe perkujdesesin teknik te web-sitit te shoqates zotin  Dritan Bajraktari i cili me punen  e tij te kujdeseshme  ka bere qe ky sit te jete i gjetshem me lehtesi ne  " motorin   ricerca  Google" si dhe per perkujdesjen ne aspekte te tjera teknike.

Pershendes te gjithe ata lexues   si  dhe admiruesit e ketij siti dhe ju uoj pune te mbare dhe jete te lumtur kudo qe ndodhen ne te gjitha kontinentet.  

Pershendes  te gjithe ato intelektauale  qe kane vizituar kete sit gjate  nje viti dhe  qe ndajne te njejtin mendim  me ne; -per probleme dhe tematika qe kemi trajtuar-; dhe  jane te lutur, nese shprehin  vullnetin e mire, qe te kontribojne drejt per se drejti duke na derguar tema te ndryshme, per historine, gjuhen e tjere. Ju falenderoj per mirkuptimin.

 

(Shenim: Ky pozicion i perket nje jave me pare. Natyrisht  qe klasifikimi behet  per perjudha te caktuara dhe eshte ne ndryshim te vazhdushem. Kjo shpjegon dhe te dhenat e meposhtme.)

Administratori  i sitit    Kol   Marku.

 

Estimated worth website

Powered by WebStatsDomain
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlersimet e sitit te shoqates "Acas Skanderbeg" ne nje vjetorin e tij !

Valutazione attuale:  / 4

Te nderuar lexues !

Ky sit  i shoqates  "Acas Skanderbeg" ka  bere nje vit i cili  funksionon, duke bere publikime  te temave  te ndryshme me permbajtjen e te cilave jeni njohur ne vazhdimsi gjate leximeve qe keni bere. Dua t'u informoje se ne kete pervjetor ky sit ka patur dhe vlersimet e tij  nga qendra te vlersimit te siteve te ndryshme per katogorine qe ben pjese.

Nga  qendra e vlersimit te siteve te katogorise se altervistes altervista.org, u bejme me dije se nga VEB (S)TATS DOMAIN, siti jone eshte vlersuar dhe radhitur ne vendin e 544, (ndermjet  30 miljon siteve te tjera ne bote) qe i perkasin altervistes ne kete kategori.  Te nderuar lexues ky  eshte nje vlersim  jo i vogel persa i perket aktivitetit te ketij siti. Por dua te theksoj nje gje. Vlersimi dhe arritja e keti rrezultati natyrisht qe eshte vlersimi dhe kontributi i te gjithe  stafit operativ qe me shkrimet e  kane bere te lexueshem dhe interesant kete sit, por dua te permend dhe  kontributin e ç'muar te vete lexueseve  te cilet i jane rikthyer disa here per ta rilexuar dhe perhapur shkrimet e ketej siti.  Ne kete pervjetore, dua te falenderoj te gjithe ato pesona qe kontribuan  me shkrimet e tyre  qe ky sit te vlersohet si i frekuenuar dhe i suksesshem ne kategorine e tij. ( Figura,Nr-1 eshte vlersimi i sitit nga Webstats Domain )

Lexo